Mελισσοκομικά προϊόντα … όπως μας τα χαρίζει η φύση

Υλικά:

2-3 αυγά

- 2 1/2 ποτήρια νερό

- 1/2 κιλό αλεύρι 

1/2 κιλό τυρί φέτα

μέλι

- λίγο αλάτι (μόνο αν δεν είναι αλμυρή η φέτα)

- λάδι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το μέλι), ρίχνοντας κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς προς μια κατεύθυνση (π.χ. όλο δεξιά) και όταν πήξει αρκετά (να μην είναι νερουλό - πιο πολύ πηχτό να είναι), ρίχνουμε μια-μια κουταλιά γεμάτη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σαν τους λουκουμάδες).

Περιχύνουμε τις τηγανίτες με μέλι και τις σερβίρουμε ζεστές.