Mελισσοκομικά προϊόντα … όπως μας τα χαρίζει η φύση

Υλικά :

2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο)

- μανιτάρια σε φετίτσες

- 3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας

- 3-4 κουταλιές σούπας μέλι

- ίσως και λίγο λάδι

ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση :

- Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.

- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.

- Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.


Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.